Maicar - Concesionario Oficial de Linde Material Handling Ibérica

MAICAR: La presència de Linde a la Catalunya central

MAICAR SL és una empresa amb una llarga tradició en el seu àmbit d'influència i parlar de MAICAR és parlar, també, d'una llarga història de treball en comú i de desenvolupament compartit. La història de MAICAR comença el 1978, amb l'esforç d'una família que tira endavant des del seu propi domicili particular en el context de la zona industrial de Manresa (de gran renom per la potència de la indústria tèxtil). Manresa és una ciutat que ja des de llavors servia de cruïlla de camins i d'influència entre les comarques del Bages, el Berguedà, Anoia i Solsonès, una zona la influència econòmica de la qual es va expandir ràpidament cap a altres àmbits tant nacionals com internacionals. MAICAR va començar com tantes altres visions de negoci, des d'un domicili particular. En una primera fase de l’any 1978, MAICAR es va dedicar al sector de la metal·lúrgia, i des de 1983 va començar a treballar amb els productes Linde fins al punt de convertir-se en un concessionari oficial i disposar actualment d'una superfície de 1500m2 situats estratègicament a al polígon industrial de Bufalvent, on compta amb 15 professionals altament qualificats i amb gran experiència en diverses àrees de l'empresa. Des de la seva fundació, la gran aposta de MAICAR ha estat la d'oferir qualitat i serveis eficients de manera propera i amb complicitat amb el context social. La premissa de l'empresa sempre ha estat la de mantenir la proximitat amb els clients i comprometre'ns amb els seus objectius i necessitats, així com donar un "Linde Full Service" en qualsevol moment que sigui necessari. En aquest sentit, l'aposta de MAICAR és la de treballar amb empreses petites i de mig format (així com empreses grans) i la d'oferir les millors prestacions en un mercat canviant, especialment en tot allò relacionat amb els vehicles dièsel, transpalets, toros i models Linde com les T, T16 o E i H. Paral·lelament a la seva posició com a concessionari oficial Linde al centre de Catalunya, MAICAR també ha anat desenvolupant negocis paral·lels en tot allò relacionat amb el subministrament industrial en metal·lúrgia i treballant ben de prop amb empreses del sector farmacèutic, alimentari i tot tipus d'empreses logístiques.

MAICAR ofereix, entre d'altres, aquests serveis i solucions

Manteniment i reparacions

A MAICAR, totes les gammes de vehicles Linde Material Handling, (transpaletes, carretons convencionals, trens logístics o vehicles automatitzats) compten amb un pla de manteniment preventiu.

Més informació

Finançament

Et donem l'oportunitat d'aconseguir un finançament MAICAR molt flexibles, i, si deixes que t'ajudem, tindràs els equips i els serveis que necessites a un preu adaptat al seu pressupost, ja sigui per compra, rènting o lloguer amb opció a compra de carretons elevadors noves o recondicionat.

Més informació

Productes

l catàleg Linde Material Handling hi ha un total de 80 sèries i fins a 6000 variants en vehicles de manutenció disponibles. Consulta aquí totes les prestacions que t'ofereix MAICAR.

Més informació

Adaptació i accessoris

Les empreses busquen firmes capaces de millorar el seu confort i aquesta és la raó per la qual busquen treballar amb segells originals, i si pot ser els millors. Aquest és el cas de Linde

Més informació

Ofertes MAICAR

Entri al nostre catàleg de vehicles, peces i accessoris LINDE, recorda que pots consultar de forma propera i sense compromís, directament amb nosaltres, perquè creiem en les sinergies i en el treball en equip.

Més informació

Solucions energètiques

Recarregables i versàtils gràcies a l'enginyeria de la marca, les bateries desenvolupades per Linde MH incrementen la seguretat per a l'operari i el medi ambient, i tenen una velocitat de descàrrega més lenta i una llarga vida útil.

Més informació

Renting: Actualitzat

Des del moment en què MAICAR va començar treballant com a concessionari Exclusiu de LINDE per a l'àrea d'influència econòmica entre les comarques del Berguedà, el Bages i l'Anoia, l'empresa ha estat sempre atenta als diversos canvis que s'anaven produint en el sector de les carretons elèctrics, dièsel, toros... etc.

Vocació de servei en benefici del Client

Visió

Des d'aquest punt de vista, l'experiència i contacte persistent amb els clients i el bagatge adquirit durant mig segle - juntament amb la versatilitat dels altres negocis en paral·lel als de la logística i transport, han donat a MAICAR una visió àmplia i integral del mercat i de les necessitats dels clients de manera que ha optat per una especialització en vehicles logístics, tant nous com de segona mà, en el seu manteniment i reparació, així com serveis de rènting per a 24 o 48 hores o per llargs períodes d'ús amb Per tal de respondre a puntes de treball concretes.

Immediat

En aquest sentit, la resposta de MAICAR és immediata, i els serveis de rènting s'ofereixen per a situacions de sobrecàrrega de feina per a: Processament de productes subjectes a estacionalitats; Magatzems logístics; Campanyes concretes; Distribuïdors. Si un vehicle o bé un conjunt de peces no es trobessin disponibles en un moment concret a la seu física de MAICAR, us oferim una interlocució directa amb Linde fa que la resposta pugui donar-se en un termini molt breu de temps i amb informació de primera mà.

Proximitat, confiança, compromís

A la zona de Manresa, MAICAR, és des de fa molts anys un referent. I ho és no únicament pel seu bon servei i per la visibilitat i localització del seu magatzem logístic, sinó que ho és pel seu tracte proper amb el client. i ser un referent en la distribució de vehicles, solucions i serveis Linde. A la Catalunya central, Maicar és distribuïdor oficial de Linde de productes com les transpaletes T 16, T 18 i T 20, els apiladors elèctrics MM10, MM10I i ML10, les transpaletes elèctriques MT12 i MT15, així com les bateries Ion-liti.

Notícies sobre Maicar

Maicar posa en marxa un web completament renovada- Linde Material Handling

El concessionari oficial Linde a la Catalunya Central ha desenvolupat un nou web, completament responsive orientada a informar el client sobre les novetats en l'àmbit de carretons, transpalets i altres vehicle de manutenció.

The Perfect Truck a Maicar

Els enginyers de Linde Material Handling han volgut perfeccionar el gairebé perfecte creant The Perfect Truck, amb tots els complements i accessoris de seguretat per generar la millor carretó del món. Com a concessionari oficial Linde a Catalunya Central, Maicar compta amb aquest producte al seu catàleg, però també amb tots els components que l’integren que els clients de l’empresa poden instal·lar en la seva carretilla o flota de carretilles.

Noves transpaletes MT12 i MT15: pesos ploma per a pesos pesats

Les noves transpaletes límit MT12 i MT15, que comercialitza Maicar són els aliats perfectes per a aplicacions lleugeres i recorreguts curts. En elles es combina l'eficiència, la seguretat i la màxima disponibilitat.