Nova web de Maicar: totes les novetats de l'empresa en un nou portal informàtic amb projecció global

Nova web de Maicar: totes les novetats de l'empresa en un nou portal informàtic amb projecció global

Maicar fa un gran salt endavant en la seva presència digital i ara posa en marxa la seva nova pàgina web, que incorporarà tota la informació sobre productes i serveis de l'empresa, d’una forma adaptada a les noves tendències de comunicació mòbil.

Aquest canvi permetrà als clients presents i futurs de Maicar connectar més ràpidament per accedir a informació detallada sobre productes, serveis i solucions com mai abans ho havia fet.

La nova web ha estat desenvolupada mitjançant una eina comuna a tot el grup Linde Material Handling. Aquesta novetat permet que la informació tècnica sobre totes les sèries i gammes de carretons Linde estigui actualitzada constantment. Aquesta visió global no impedeix que Maicar pugui seguir oferint als seus clients el detall de les notícies en proximitat, les novetats que incorpora i les accions especials que porta a terme. Al contrari, la nova web és una plataforma perfecta per posar en comú l'actualitat global i la local, aproximant-se cada vegada més als clients.

Web adaptable

Cada vegada és més habitual consultar la informació que requerim a través dels dispositius mòbils. Això vol dir que és possible accedir a informació visual, clara i concisa per resoldre qualsevol dubte, des del palmell de la mà

Aquesta és una preocupació compartida i, des de Maicar, hem treballat per donar-hi resposta d'una manera rigorosa. Per aquest motiu, el nou web compleix amb els més alts estàndards pel que fa a adaptabilitat es refereix. I és capaç d'adaptar-se a qualsevol pantalla ajustant les dimensions del text i les imatges, els botons i els menús.

Tots els serveis i solucions, desenvolupats

Des de fa anys, Maicar com concessionari oficial Linde a la Catalunya central ha treballat per incorporar els serveis i solucions més innovadors. El nou web és també una actualització real del catàleg de productes, serveis i possibilitats, incorporant una solució ràpida perquè cada client ens indiqui què desitja.

Amb aquesta idea de fons, la nova web desenvolupa i explica en què consisteix cada un dels serveis i solucions que ofereix Maicar. S'aborda al detall informació sobre:

  • Linde Intralogistic Solutions, solució d'assessorament tècnic en activitats de manutenció
  • Les solucions per a l'automatització de carretons
  • Els avantatges que ofereix la logística 4.0 en el món de la manutenció

Maicar no obvia els seus serveis tradicionals a la nova web, de manera que s'han mantingut i ampliat els continguts i el detall de quines opcions de lloguer de carretilles, tant a llarg com a curt termini; les opcions d'adaptació instal·lables; la comercialització de recanvis originals Linde; els serveis de manteniment i reparació de carretons elevadors; i els cursos de formació de carretoners.

Vocació de servei Maicar

Des de fa diverses dècades, Maicar és l'empresa de referència en tota la província de la Catalunya central per a la prestació de serveis integrals i de qualitat en l'àmbit de vehicles de manutenció.

La vocació de servei de l'empresa es basa en:

  • Donar resposta a les seves necessitats i demandes de forma efectiva i rendible
  • Garantir que els processos de les empreses no es vegin interromputs o, si això succeeix, que sigui el mínim temps possible
  • Assegurar un seguiment de les prestacions dels carretons Linde
  • Oferir un tracte personalitzat desenvolupant una relació duradora amb el client basada en la confiança