Els carretons recondicionats i ocasió que ofereix MAICAR tenen la garantia d'adquirir-les en un concessionari oficial.

Oferta de carretons recondicionats
Oferta de carretons recondicionats

Carretons Linde recondicionats a Manresa

L'adquisició de vehicles recondicionats és una de les opcions que les empreses es plantegen a l'hora de incorporar noves carretons, transpalets, preparadors de comandes o qualsevol altre vehicle recondicionat, independentment de si es tracten de flotes ja consolidades, o fins i tot de l'adquisició de un primer vehicle a la seva empresa.

MAICAR, com concessionari oficial Linde a Manresa, i gràcies a les garanties que ofereix pel seu estatus en aquesta marca global, és una de les referències en la comercialització de vehicles recondicionats de la marca.

Som conscients que acudir al mercat de recondicionats sol ser una garantia d'èxit i també sabem que un dels reptes que sorgeixen en comprar un vehicle de manutenció recondicionat és la limitada oferta per a vehicles amb unes especificacions molt determinades. Des de MAICAR, però, tenim amb una àmplia gamma de carretons (retràctils, tèrmiques, i de càrrega lateral); màquines preparadores de comandes, transpaletes, o tractors. Un dels seus serveis estrella consisteix que el client enviï al concessionari les especificacions requerides i tècniques comercials li manin de tornada dels productes de què es disposa amb les seves corresponents fitxes. Tota una avantatge. Els vehicles en oferta respecten elevats estàndards de qualitat a través de la revisió del taller oficial Linde Material Handling.

pm_11-2015_4220_229_BX

Quan triar un vehicle recondicionat

Preu

El valor econòmic d'un carretó usada i reacondicionada és inferior al valor que té un carretó nova, de manera que el preu és l'argument principal que veuen les empreses en aquesta opció. No obstant això, moltes persones es plantegen qüestions complementàries en relació a aquest tipus de vehicles i les seves ofertes comercials.

Sí, els carretons recondicionats tenen una alta fiabilitat

MAICAR comercialitza només vehicles recondicionats prèviament analitzats i compta amb el vistiplau dels tècnics de manteniment d'intervenció del taller oficial Linde. Abans de posar al mercat qualsevol carretó de segona mà els tècnics la revisen i actualitzen tots els dispositius que siguin necessaris. El vehicle recondicionat és lliurat sempre amb el seu llibre d'inspecció.

Valoració econòmica individualitzada

Cada un dels vehicles de manutenció que es comercialitza com recondicionat es valora individualment, en funció de l'estat de conservació, l'antiguitat i el nivell d'ús, que són els aspectes que es tenen en compte per estimar el preu de venda en el mercat de segona mà.

Un vehicle personalitzat al millor preu

En comprar un vehicle recondicionat és possible dedicar una major quantitat de la inversió econòmica a la incorporació d'accessoris i adaptacions pròpies. Atès que moltes empreses volen incorporar aquestes adaptacions als vehicles de la seva flota, sigui per seguretat, comoditat o necessitats productives, el menor preu a què es comercialitzen els vehicles de segona mà permet accedir a carretons de determinada gamma d'incorporar totes les adaptacions necessàries per a comptar amb un vehicle que aporti tot el seu valor a les particularitats de cada empresa des del primer dia i que ho facin a un preu altament competitiu.

Finançament adaptat

A MAICAR, com som un concessionari oficial Linde, disposem de plans de finançament adaptats a les necessitats d'amortització i control pressupostari de cada empresa.

Viabilitat global

La manca d'experiència, la por a fer una important inversió en un àmbit nou i la possibilitat que qui condueixi sigui novell fan que el vehicle recondicionat sigui una interessant opció a valorar. Per aquest motiu, en moltes ocasions, quan les empreses es plantegen adquirir un vehicle de manutenció per primera vegada, remenin la possibilitat d'optar per un recondicionat.

Carretons i transpaletes d'ocasió i segona mà a Catalunya

solution-approved_truck-inspection-0050

El catàleg en què els nostres comercials agrupen tota l'oferta està disponible perquè el client la consultin sempre que vulgui. També pots posar-te en contacte amb MAICAR perquè et informem de les incorporacions que millor s'ajusten a les necessitats de la teva empresa.