Per a l'adquisició de vehicles, MAICAR ofereix diverses opcions de finançament.

Finançament de carretons
Finançament de carretons

Amb les opcions de finançament de MAICAR podràs preservar el capital de l'empresa

Sempre que és necessari fer una inversió moderadament elevada a nivell empresarial, les empreses solen fer una anàlisi econòmica profunda i justificat. En aquest sentit, des de MAICAR podem donar-te un bon servei d'assessoria en aquest àmbit tan delicat. Des de MAICAR som conscients que en la inversió econòmica que requereix la incorporació de carretons o qualsevol altre vehicle de manutenció, perquè nosaltres també vam créixer a força de lluitar i esforçar-nos. Per això et diem que volem ajudar-te a la teva empresa programi adequadament aquest tipus d'inversions. Els nostres tècnics comercials estan formats per acompanyar els clients en tot el procés de compra: des de l'assessoria sobre el catàleg, fins a la planificació del finançament, MAICAR t'ofereix col·laboració i experiència.

Contacta’ns ara
office-meeting-2581

Elements a tenir en compte

Algunes de les opcions a les que els clients de MAICAR poden accedir són les següents:

  • Plans de manteniment amb diverses opcions i, fins i tot, serveis plenament personalitzats.
  • Flotes mixtes, amb vehicles nous i usats.
  • Durant pauses de manteniment prolongades, vehicles de substitució.
  • De cara a l'optimització de processos operatius o estàndards de seguretat, assessorament inicial.
  • Per a vehicles existents, adaptació d'equipaments de seguretat.
  • Gestió a llarg termini de contractes i requisits per a empreses que disposin de múltiples plantes.

Solucions de finançament Linde

Una de les claus de l'èxit de MAICAR passa per la formació dels seus equips, que garanteixen un assessorament personalitzat a cada client. Segons siguin les seves necessitats, els tècnics ajuden a decidir què carretó, transpalet o preparador de comandes s'adapta als seus requeriments. Sense importar si es tracta d'una gran corporació o una petita explotació. Aquestes són les opcions de finançament bàsiques que ofereix MAICAR:

Lloguer

El sistema de leasing, que permet incorporar a més un contracte de manteniment complet i reparació, permet cobrir aquesta incorporació mitjançant quotes mensuals fixes. Aquesta és una modalitat de lloguer general facilita a les empreses preveure els costos a llarg termini.

Lloguer amb opció a compra

Pot realitzar-se amb plans de pagament de quotes personalitzats i una quota constant de lloguer amb opció de compra, el que fa que aquesta modalitat funcioni com l'adquisició mitjançant crèdit i proporcioni flexibilitat en els seus comptes.

Lloguer a curt termini

Aquesta opció permet donar respostes a puntes de treball en magatzems logístics i empreses de tots els sectors. D'aquesta manera, es cobreixen els pics de treball en el més diversos àmbits empresarials.