Les noves bateries d'ió de liti les comercialitza MAICAR

Eficiència energètica per a carretons
Eficiència energètica per a carretons

Vehicles de manutenció amb un cost energètic reduït

L'eficiència energètica és un dels camps en els que majors avanços i desenvolupaments s'han produït en els darrers anys. La reducció dels consums, així com l'impuls del rendiment de les bateries elèctriques, és un dels camps en què els enginyers de Linde Material Handling més han treballat i progressat, en relació a tot el sector. A dia d'avui, límit és una referència mundial en carretons elèctrics, i no només això, també ho és gràcies a les bateries amb què funcionen aquests dispositius: les revolucionàries bateries de Liti-Ió de Linde.

Aquests dispositius, que MAICAR comercialitza com a concessionari oficial de l'empresa tant al Berguedà com al Bages i a l’Anoia, així com a altres llocs, presenten una nova dimensió de treball per al sector de la intralogística i la manutenció de mercaderies, per a carretons elevadors i altres vehicles elèctrics propulsats amb aquestes bateries. Aquestes tecnologies estan cridades a revolucionar el mercat, pels seus importants avantatges tècnics i les seves prestacions úniques al mercat.

Són, a més, respectuoses amb el medi ambient, el que unit al seu alt rendiment i fiabilitat ha propiciat l'enorme èxit a nivell mundial de les bateries d'ió de liti

Cargador_y_transpaleta_Linde_baterias_iones_litio

Avantatges del Liti-Ion

El millor rendiment ja al respecte pel medi ambient són els principals arguments que la majoria té en compte per confiar en les bateries de Liti-Ió, encara que es poden apuntar algunes més:

  • L'opció tecnològica de límit per les bateries elèctriques Liti-Ion té més potència.
  • Es tracta de bateries que tenen un maneig molt fàcil.
  • Són dispositius que destaquen per l'escàs manteniment que requereixen.
  • Compleixen les expectatives de les empreses modernes i de la vida quotidiana de les persones.
  • El risc de fuga o emissions queda eliminat gràcies al seu disseny i estructura.

Algunes especificacions tècniques

Eficiencia energètica

Amb els seus 2.500 cicles garantits, les bateries d'ió de liti asseguren l'aprofitament del 90% de l'energia

Durabilitat

Gràcies al sistema patentat que converteix l'energia de frenada regenerativa en calor, en lloc de retroalimentar a la bateria quan està en risc de sobrecàrrega, es calcula que aquestes bateries tenen una vida útil de fins a 10 anys.

Càrregues d'oportunitat

Només requereixen d'un temps de càrrega que oscil·la entre els 50 minuts i les 6 hores. Durant els canvis de torn o les pauses per a cafè és possible fer càrregues d'oportunitat.

Sistema BMS (Battery Manager System)

És possible conèixer l'estat exacte de càrrega en hores o minuts gràcies al sistema patentat per Linde, que mostra un display amb l'estat de càrrega de la bateria.