MAICAR incorpora fins a 6.000 variants en les 85 sèries estàndards de Linde.

Adaptació i accessoris
Adaptació i accessoris

Carretons Linde adaptades a cada necessitat, a Manresa

En el nostre sector, és ben sabut que les empreses treballen amb una àmplia gamma de necessitats molt diferents. Des de MAICAR estem convençuts de saber com s'afronta la diversitat de demandes. Per això la nostra experiència acumulada després de tant temps al costat de les necessitats dels clients, ens ha fet bons coneixedors de l'àmplia gamma de necessitats i de mercats.

Els equips d'enginyers de Linde són especialment sensible a aquesta forma d'entendre el seu treball, de manera que el catàleg general de vehicles de manutenció compta amb un total de 85 sèries estàndard i incorpora més de 6000 variants.

A MAICAR, com concessionaris oficials de Linde a Catalunya, distribuïm, adaptem i hem estat avalats al llarg de les dècades, no solament per part dels nostres clients, sinó també pels concessionaris oficials.

Solicitar informació
SEGURETAT ALS CARRETONS

SEGURETAT ALS CARRETONS

SEGURETAT ALS CARRETONS

Els vehicles de Linde Material Handling s'adapten fins al mínim detall a les condicions de treball més diverses.

Aquesta vocació de personalització de Linde passa per l'interès en fer carretons molt segures per:

  • Persones
  • Vehicles
  • Béns
  • Instal·lacions

Una de les majors preocupacions de l'empresa històricament és aquesta visió de seguretat integral.

Principals dispositius de seguretat

Linde Safety Guard

Sistema modular d'assistència d'avís de col·lisió, per augmentar la seguretat i l'eficiència en l'operativa del client. Sistema per a multitud d'aplicacions en tots els sectors.

Control Dinàmic del Pal (DMC)

Innovador sistema d'assistència al conductor per a carretons retràctils que garanteix una major seguretat i eficiència en reduir la oscil · lació del pal. La manipulació de materials amb DMC és més segura, ràpida i suau.

Linde Safety Pilot

Un sistema únic d'assistència al conductor per prevenir accidents de bolcada disponible en dues versions, LSP Select i LSP Active (actua sobre la manipulació de la càrrega).

Il·luminació i senyalització

Millores en la visibilitat dels carretons gràcies als sistema Vertical Light i LED Stripes.

Linde TruckSpot

Sistema de senyalització de seguretat que projecta un triangle vermell amb el símbol d'un carretó elevador a terra.

Combina els avantatges provades del BlueSpot amb un efecte d'advertència encara més gran.

Linde Surround View

Sistema de càmeres per a una visió de 360 graus dels voltants del carretó elevador. S'ofereix per a tots els models contrapesats amb una capacitat de càrrega de quatre tones o més.

ACCESSORIS CONNECT PER GESTIÓ DE FLOTES:

Una de les adaptacions més innovadores que ha posat al mercat Linde ha estat el desenvolupament d'equips, programari i sensors de connexion de flotes de carretons i que permeten un ús molt més eficient dels seus vehicles de manutenció.

Descripció de les solucions connect

Hardware connect

Los componentes de hardware de Connect interconectan la flota con las bases de datos y el software.

Més informació

Software connect

El software de connect proporciona un acceso claro a todos los datos de la flota.

Més informació

Funciones de connect

Puede combinar los módulos funcionales de connect para crear un sistema que satisfaga a la perfección sus necesidades concretas.

Més informació

LES CABINES DE LES CARRETONS ADAPTABLES MITJANÇANT AQUESTS ELEMENTS

LES CABINES DE LES CARRETONS ADAPTABLES MITJANÇANT AQUESTS ELEMENTS

Cada dia, després de moltes hores asseguts en les seves respectives cabines, els conductors professionals de carretons i, de forma específica, realitzen accions que requereixen d'alts nivells de precisió i el poden arribar a fer patint un veritable malestar físic, que augmenta encara més la sensació de fatiga psíquica i pot fer que es ressenti la qualitat del treball. Amb una millora de la comoditat podem ajudar a augmentar la sensació de confort i, al mateix temps, millorem no solament el context laboral sinó que influïm positivament en la productivitat de l'empresa.

Gràcies a l'àmplia gamma d'accessoris d'adaptació dels professionals aconseguirem importants millores en ergonomia i biomètrica. Entre les que destaquen per part dels enginyers de Linde Material Handling s'han realitzat per les cabines de conducció dels carretons destaquem:

  • Pom de fusta per joysticks.
  • Suport per terminal.
  • Tapissats dels seients.
  • Suport per telèfon.
  • Portapapers.

Més informació sobre les adaptacions orientades a la comoditat