MAICAR t'ajuda a dimensionar la teva necessitat de flotes de carretons en el seu servei de consultoria.

Solucions logístiques de l'assessoria comercial
Solucions logístiques de l'assessoria comercial

Per a la teva flota de carretons, t'assessorem en MAICAR

L'última revolució tecnològica dins de la qual ens trobem immersos també està afectant al sector de la logística, en què en els últims temps ha vist com canviaven tots els paràmetres als que havíem estat acostumats. A hores d'ara ja és possible comptar amb sistemes d'emmagatzematge totalment automatitzats, els sistemes informàtics que utilitzem en l'actualitat permeten un seguiment de la producció, una millor gestió de l'emmagatzematge i distribució a través d'ERP.

L'últim gran canvi és, sens dubte, el dels vehicles de manutenció connectats a sistemes intel·ligents que gestionen magatzems i flotes de carretons. La logística 4.0 ens està presentant a sistemes informatitzats que analitzen les dades de l'entorn físic del magatzem (estoc, equips, entrades, sortides) per entrellaçar estretament el funcionament de vehicles, maquinària i sistemes d'emmagatzematge.

L'escenari que s'albira en el futur de la gestió logística és la resposta a l'expansió de l'internet de les coses (Internet of Things, IOT, per les sigles en anglès). Per anar cap a aquesta direcció inevitable, és millor tenir un partner experimentat i de primera línia i amb capacitat per a personalitzar les solucions a la mida de les seves necessitats.

Això és Linde Intralogistics Solutions

Linde_Intralogistics_Solutions

Aquests són els procediments generals:

  • Dins de l'auditoria operativa s'estudien els processos interns de producció de l'empresa, així com les necessitats energètiques, d'equips i personals.
  • El pla d'acció proposa actuacions per assolir els objectius mitjançant les opcions més fiables i eficaços. Algunes vegades passa que les adaptacions i millores són més senzilles del que el client s'imagina.
  • L'activació dels mecanismes de reacció implica tant a enginyers de MAICAR com de Linde, que executen la implantació del projecte, mitjançant la coordinació precisa de proveïdors externs de diversos àmbits: telecomunicacions, arquitectura, prestatgeries d'emmagatzematge...

Connect: Rumbo hacia la flota inteligente

Connect és la innovació tecnològica que ha desenvolupat Linde Material Handling l'objectiu és permetre interconnectar carretons. Tant els vehicles Linde com els d'altres marques conflueixen així en un sistema de flota intel·ligent amb el qual es pot gestionar els fluxos de treball de cadascuna d'elles. A Catalunya, en MAICAR estem orgullosos de ser un dels líders en la implantació d'aquesta solució tecnològica per interconnectar carretons.

El conjunt dels productes connect interconnecta vehicles en xarxa i informar sobre l'estat de la seva logística en la producció. Gràcies a aquest sistema tan transparent, la seguretat i la rendibilitat augmenten cridanerament en l'ús de les flotes. A més, la disponibilitat de cada vehicle es veu incrementada.

Linde_Intralogistics_Solutions1

Així són les solucions connect

Hardware connect

Los componentes de hardware de Connect interconectan la flota con las bases de datos y el software.

Més informació

Software connect

El software de connect proporciona un acceso claro a todos los datos de la flota.

Més informació

Funciones de connect

Puede combinar los módulos funcionales de connect para crear un sistema que satisfaga a la perfección sus necesidades concretas.

Més informació
LindeIntralogisticsSolutions_NEW

És possible automatitzar processos individuals i fluxos complexos, i fer-ho de manera rendible. L'extens catàleg de vehicles i tecnologies amb què compta Linde té la capacitat d'oferir sistemes d'automatització flexibles i escalables, aptes per a flotes amb diverses carretons, però també per a petites empreses. Els sistemes de gestió efectiva, com la sèrie Linde Robotics i la gamma MATIC, permeten obrir les portes el són encara si se'ls apliquen les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Aquí, les solucions de automatizació de MAICAR