MAICAR ofereix tots els serveis Linde a Manresa

Servei de postventa
Servei de postventa

Garantia Linde, servei MAICAR

La marca Linde dóna garantia de servei en continuïtat per als carretons retràctils, transpalets, apiladors, preparadors de comandes, trens logístics o carretons tèrmiques i MAICAR, com concessionari oficial de la marca, està compromesa amb els alts estàndards de Linde Full Service. Per això, l'adquisició d'un vehicle de manutenció d'aquesta marca implica, no solament accedir a la tecnologia de referència i al disseny avançat dels seus mecanismes, sinó que també significa obrir la porta a un conjunt de serveis avançats.

Entre ells, hi ha els de Formació especialitzada en seguretat per carretons, tècnics de manteniment, personal especialitzat en la prevenció de riscos laborals o gestors de sistemes de comanda de recanvis ultraràpids.

El segell Linde significa això, fiabilitat, confiança, precisió, i MAICAR, també, amb un conjunt de serveis vinculats a aquesta marca que persegueixen la vocació dels líders amb capacitat d'adaptar-se al canvi, sempre orientant el seu treball a la millor opció per a cada client.

Aquests són els serveis bàsics de MAICAR, amb la garantia Linde

Manteniment i reparacions

A MAICAR, totes les gammes de vehicles Linde Material Handling, (transpaletes, carretons convencionals, trens logístics o vehicles automatitzats) compten amb un pla de manteniment preventiu.

Servei tècnic i de seguretat

Mantenir la seguretat de carretons, transpalets i vehicles de magatzem és una manera de garantir-los una perllongada vida útil, sense contratemps. Però a més, respon a determinades normes d'obligat compliment.

Recanvis originals

En menys de 48 hores, MAICAR té el compromís de distribuir recanvis originals a Catalunya perquè som concessionari oficial de Linde Material Handling.

Adaptació i accessoris

Les empreses busquen firmes capaces de millorar el seu confort i aquesta és la raó per la qual busquen treballar amb segells originals, i si pot ser els millors. Aquest és el cas de Linde

Formació de carretillerons

Com a objectiu principal del nostre curs dirigit a conductors de carretons el que perseguim és oferir coneixements eficaços, amb competències imprescindibles per desenvolupar un treball d'excel·lència.