Servei de postventa
Servei de postventa

MAICAR ofereix tots els serveis Linde a Manresa

Garantia Linde, servei MAICAR

La marca Linde dóna garantia de servei en continuïtat per als carretons retràctils, transpalets, apiladors, preparadors de comandes, trens logístics o carretons tèrmiques i MAICAR, com concessionari oficial de la marca, està compromesa amb els alts estàndards de Linde Full Service. Per això, l'adquisició d'un vehicle de manutenció d'aquesta marca implica, no solament accedir a la tecnologia de referència i al disseny avançat dels seus mecanismes, sinó que també significa obrir la porta a un conjunt de serveis avançats.

Entre ells, hi ha els de Formació especialitzada en seguretat per carretons, tècnics de manteniment, personal especialitzat en la prevenció de riscos laborals o gestors de sistemes de comanda de recanvis ultraràpids.

El segell Linde significa això, fiabilitat, confiança, precisió, i MAICAR, també, amb un conjunt de serveis vinculats a aquesta marca que persegueixen la vocació dels líders amb capacitat d'adaptar-se al canvi, sempre orientant el seu treball a la millor opció per a cada client.

Aquests són els serveis bàsics de MAICAR, amb la garantia Linde

Manteniment i reparacions

A MAICAR, totes les gammes de vehicles Linde Material Handling, (transpaletes, carretons convencionals, trens logístics o vehicles automatitzats) compten amb un pla de manteniment preventiu.

Servei tècnic i de seguretat

Mantenir la seguretat de carretons, transpalets i vehicles de magatzem és una manera de garantir-los una perllongada vida útil, sense contratemps. Però a més, respon a determinades normes d'obligat compliment.

Recanvis originals

En menys de 48 hores, MAICAR té el compromís de distribuir recanvis originals a Catalunya perquè som concessionari oficial de Linde Material Handling.

Adaptació i accessoris

Les empreses busquen firmes capaces de millorar el seu confort i aquesta és la raó per la qual busquen treballar amb segells originals, i si pot ser els millors. Aquest és el cas de Linde

Formació de carretillerons

Com a objectiu principal del nostre curs dirigit a conductors de carretons el que perseguim és oferir coneixements eficaços, amb competències imprescindibles per desenvolupar un treball d'excel·lència.