Els components Linde Material Handling a MAICAR, concessionari i distribuïdor oficial a Manresa.

Recanvis originals Linde
Recanvis originals Linde

Linde, com a marca líder, només treballa amb concessionaris oficials que siguin plenament conscients que per mantenir l'operativitat de les flotes de carretons i, per tant, aconseguir mantenir el compliment de termini de càrrega i descàrrega, i lliurament dels vehicles, aconseguir una peça en el mínim temps possible és crucial.

Ens trobem al teu servei. Contacti’ns ara
maintenance-repair_working_1611

Com garantim en MAICAR que les peces de recanvi són lliurades en 24 hores?

DISPONIBILITAT EN 24 HORAS

El sistema de tramitació i preparació de comandes de peces de recanvi funciona de forma totalment automatitzada, mitjançant un sistema programari compartit que només accessible per part dels diversos concessionaris oficials i les diverses delegacions.

El magatzem central de Linde, situat a Alemanya, és el lloc des del qual es centralitzen totes les demandes al sistema i constantment, minut a minut, les comandes són preparats i distribuïts cap a totes les delegacions, inclosa MAICAR.

Garantia de continuïtat

Linde Material Handling és la marca de referència internacional en tot el que concerneix al disseny i la fabricació de carretons elèctrics, transpaletes, tèrmiques, antideflagrants, per passadissos estrets, retràctils, preparador de comandes, trens logístics i vehicles automatitzats. La posició de lideratge de Linde està fonamentada en la creació de vehicles d'alta gamma, així com per la continuïtat de la garantia:

  • Fins a 12 anys després de finalitzar la comercialització d'un producte, Linde Material Handling es compromet a la fabricació i distribució de peces d'aquells vehicles que a causa de les actualitzacions tecnològiques no es troben en el catàleg.

Garantia de continuïtat

GARANTIA DE QUALITAT

GARANTIA DE QUALITAT

Les peces dels vehicles Linde són elaborades de forma seriada i els recanvis tenen elevats estàndards de durabilitat. Per tal de poder unir-les mitjançant acoblament directe, les peces són prèviament dissenyades i produïdes especialment per a això. D'aquesta manera, la substitució és ràpida, segura i amb alta fiabilitat.

Sens dubte, els vehicles de la gamma Linde (carretons elèctrics, transpaletes, tèrmiques, antideflagrants, retràctils, etc...) funcionen millor amb peces de recanvi originals, ja que en conjunt, el seu rang de servei és més longeu. A més, compten amb un major ràtio de disponibilitat.

GRUPS DE PECES DE RECANVI LINDE MATERIAL HANDLING

Cada milímetro cuenta

Los joysticks originales de Linde Material Handling proporcionan gran precisión, confort, seguridad y durabilidad como piezas de recambio para carretillas Linde.

Més informació

Como la seda

Los filtros de aceite de Linde Material Handling garantizan el perfecto funcionamiento del sistema hidráulico y de los motores de combustión

Més informació

Un papel de peso

Las horquillas de Linde Material Handling proporcionan mayor durabilidad, una carga nominal más elevada y una estabilidad máxima.

Més informació

Precissió en moviment

Los controles electrónicos originales de Linde garantizan un funcionamiento seguro y preciso.

Més informació

Unión firme

Gracias a su esmerado diseño, las cadenas de mástil originales de Linde son sumamente seguras y resistentes al desgaste.

Més informació