Concessionari oficial de Linde a la província de Barcelona

Bienvinguts a MAICAR
Bienvinguts a MAICAR

La gamma més extensa de vehicles de manutenció, transpaletes i carretons a Catalunya

La fundació de l'empresa MAICAR va tenir lloc l'any 1978 en un petit domicili particular de Manresa. Al principi, MAICAR es va dedicar al negoci de la metal·lúrgia, i poc a poc l'empresa va començar a expandir-se i a diversificar-se. El 1982 MAICAR va entrar en el negoci de la gestió logística mitjançant a la compra de vehicles i, des de 1983, MAICAR es va convertir en concessionari oficial Linde a tot Catalunya. Tot i traslladar-se a unes instal·lacions de 1500 m2 a Manresa i de ser, a hores d'ara, una empresa la zona d'influència va més enllà de la ciutat de Manresa i el Berguedà, els directius mantenen l'esperit familiar d'esforç i treball en equip .

La filosofia de MAICAR es basa en dos principis bàsics: el primer és la màxima proximitat amb el client, i el segon el compromís amb els seus objectius i necessitats.

Productes

l catàleg Linde Material Handling hi ha un total de 80 sèries i fins a 6000 variants en vehicles de manutenció disponibles. Consulta aquí totes les prestacions que t'ofereix MAICAR.

Lloguer a curt termini

Per cobrir els pics de treball de producció, distribució o emmagatzematge en l'àrea de Manresa, a MAICAR posem a la teva disposició carretons de lloguer revisades pel taller del concessionari oficial Linde.

Serveis

El servei postvenda d'MAICAR per a carretons Linde compta amb formació oficial contínua per carretoners, plans de manteniment o provisió de recanvis i el taller oficial de la marca

Manteniment i reparacions

A MAICAR, totes les gammes de vehicles Linde Material Handling, (transpaletes, carretons convencionals, trens logístics o vehicles automatitzats) compten amb un pla de manteniment preventiu.

Formació de carretillerons

Com a objectiu principal del nostre curs dirigit a conductors de carretons el que perseguim és oferir coneixements eficaços, amb competències imprescindibles per desenvolupar un treball d'excel·lència.

Solucions energètiques

Recarregables i versàtils gràcies a l'enginyeria de la marca, les bateries desenvolupades per Linde MH incrementen la seguretat per a l'operari i el medi ambient, i tenen una velocitat de descàrrega més lenta i una llarga vida útil.

Vocació de servei MAICAR SL

Vocació de servei MAICAR SL

A MAICAR SL analitzem des del primer contacte que hi ha amb el client, els requisits que condicionen l'elecció del carretó: tant les situació de la feina que esdesenvoluparà com els trets de les instal·lacions per les quals els vehicles van a moure, així com el tipus de càrregues que seran manipulades, de manera que el model triat s'adeqüi al que més idoni.

Història de MAICAR

1978

MAICAR comença la seva activitat com a petita empresa familiar situada en el propi domicili en relació al mercat metal·lúrgic

1982

MAICAR comença a treballar de prop amb vehicles de manutenció i de gran tonatge

1983

MAICAR se convierte en concesionario oficial LINDE

Algunes de les dades rellevants de MAICAR

Vocació de servei Maycar S.L.

CARRETILLES DE SEGONA MÀ

MAICAR com a empresa:

Els nostres serveis:

 • Assessorament tècnic en activitats de manutenció.
 • Comercialització de carretons elevadors LINDE noves i recondicionats.
 • Lloguer de carretons tant a llarg com a curt termini.
 • Rènting de Carretons Elevadors.
 • Venda de Recanvis Originals LINDE.
 • Manteniment i reparació de carretons elevadors LINDE.
 • Formació de Carretoners.
 • Subministraments industrials
 • Maquinària metalurgica.

Consultar carretilles d'ocasió

• Els nostres objectius

 • Oferir serveis integrals i de qualitat, que donin resposta a les seves necessitats i demandes de forma efectiva i rendible, garantint que els seus processos no es vegin interromputs.
 • Assegurar un seguiment de les prestacions dels carretons Linde.
 • Personalitzar els nostres serveis i desenvolupar una relació duradora amb el client basada en la confiança.

Instal·lacions i equip d'A. Miquel

ACTUALITAT MAICAR

Noves transpaletes MT12 i MT15: pesos ploma per a pesos pesats

Les noves transpaletes límit MT12 i MT15, que comercialitza Maicar són els aliats perfectes per a aplicacions lleugeres i recorreguts curts. En elles es combina l'eficiència, la seguretat i la màxima disponibilitat.

Més informació

Actualitat de Maicar

Descobreixi les darreres novetats, noticies i campanyes comercials que el concesionari oficial Linde Material Handlig de la Catalunya Central impulsa i posa al servei dels seus clients.