Linde Robotics i la sèrie Matic en MAICAR, especialista en automatització

Automatització de carretons
Automatització de carretons

Carretons automatitzades a Manresa

Les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) ha representat, sense cap dubte, un gran salt en els canals de comunicació entre les persones i les empreses. han significat un avenços que comunica a les persones i les empreses. No hem de perdre de vista el que ha implicat aquesta revolució.

Les TIC han provocat i ajudat a la digitalització de sistemes altament complexos i han contribuït a desenvolupar noves formes d'emmagatzematge i noves formes de gestió dels processos logístics: màquines automatitzades, processos automàtics, mineria de dades, gestió intel·ligent dels recursos, entre d'altres , són algunes de les petites revolucions que han significat els processos d'automatització.

Aquests processos estan avui dia a l'abast de totes les empreses i el sector de la manutenció no és una excepció, en tots els casos poder comptar amb un proveïdor rigorós, amb experiència en la implantació d'aquests sistemes és un element fonamental ..

Aquesta és la filosofia que, sense cap dubte, des de MAICAR ens sentim còmodes de defensar, per als processos d'automatització que preparem per als nostres clients. Com concessionari oficial de Linde Material Handling a Manresa, des MAICAR també comercialitzem els carretons automatitzades Linde Robotics i la Gamma Matic, i ho fan tractant de trobar la solució i l'especificació que millor s'adapti a les necessitats dels seus clients.

Ens posem al seu servei. Contacta’ns ara

LINDE ROBOTICS

LINDE ROBOTICS

Una innovació que no requereix de rails per a la conducció i guiatge, tampoc de sistemes de Mirall, i que és capaç d'incrementar la productivitat, donar un major rendiment als recursos operatius i permet una reducció de costos, sense haver d'adquirir vehicles nous. Linde Robotics és una revolució, una millora per a totes i cadascuna de les sèries de carretons elèctrics, preparadors de comandes, trens logístics, entre d'altres vehicles de manutenció de Linde, als quals se'ls incorpora un sistema de geonavegación sense que sigui necessari, en cap cas, modificar els entorns de treball, la distribució dels sistemes d'emmagatzematge o l'arquitectura de l'espai.

Linde Robotics: aquests són els seus punts forts:

La millor opció per a ...

Carretons i transpaletes que realitzen tasques repetitives i treballen de forma independent als fluxos coordinats de diverses carretons en flota en magatzems.

Gairebé sense desperfectes

Solució altament competitiva i eficient en atès que les tasques repetitives o fatigoses són les que generen més desperfectes vinculats a errors humans.

Manual i autònom

Linde Robotics està preparada per operar tant de forma autònoma, mitjançant la memorització dels processos de treball, com de forma manual amb la intervenció d'un professional.

Sense obres

Linde Robotics no requereixen de la realització d'obres d'instal·lació de rails o modificacions importants en el vehicle de manutenció.

Serie Matic

Es calcula que fins a un 80% dels processos de repetició que es realitzen en els espais de treball podrien ser coberts per processos automatitzats o semiautomatitzats, segons confirmen diversos estudis realitzats pels tècnics i enginyers de Linde Material Handling.

Els que vulguin provar les sèries MATIC de Linde Material Handling a la província de Barcelona poden acostar-se a Manresa i sol·licitar-nos a la família de MAICAR la nostra opinió i tota la informació que et calgui.

Serie Matic

Vehicles disponibles de la gamma MATIC DE LINDE

K-MATIC

Alt rendiment sense conductor: el carretó elèctric autònoma K-MATIC de Linde transporta palets a les prestatgeries d'alt nivell de manera segura i eficient.

L-MATIC

Descàrrega i càrrega sense conductor: l'apiladora autònom L-MATIC de Linde Material Handling transporta palets a baixes alçades.

L-MATIC AC

Contrapès fort: el apilador de paletes autònom AC L-MATIC de Linde Material Handling aixeca i transporta palets tancats sense conductor.

P-MATIC

El tractor elèctric autònom P-MATIC de Linde Material Handling mou càrregues de fins a 5000 quilograms sense necessitat de conductor.

T-MATIC

La transpaleta sense conductor T-MATIC de Linde Material Handling transporta palets a llargues distàncies de manera autònoma, segura i eficient.

Li pot interessar

Intralogística

Aquestes són solucions de la consultoria integral de MAICAR: auditoria operativa inicial; elaboració d'un pla d'acció; implementació i lliurament de projectes d'automatització i gestió; redimensió de flota «clau en mà».

Automatizació

Linde Material Handling ha llançat la solució LINDE ROBOTICS i de la GAMMA MATIC amb l'objectiu de fer un pas més enllà i descobrir com seran els sistemes de gestió del futur. S'albiren solucions avançades, modernes i fiables. I des MAICAR, també ho veiem així.

Solucions energètiques

Ens estem aproximant a un futur en què els carretons d'una mateixa empresa estaran interconnectats en xarxa. Un futur més eficient i segur. Les solucions que es requeriran ja les ofereix en aquest moment el sistema digital de Linde de gestió de flotes.