Oferta formativa para transpaletistas y carretilleros

Formación continua
Formación continua

Formació per a professionals de la manutenció

Un carreter ben format amb el segell de Linde, ha de dominar les habilitats imprescindibles per poder desenvolupar la seva professió amb seguretat, bones competències i bona capacitat de gestió dels vehicles.

A MAICAR sabem que comptar amb un personal amb una bona formació és garantia de ser millors, de produir més i de poder treballar amb més garanties i seguretat.

Els cursos que oferim en la nostra formació contínua són:

  • Curs A: Conductors sense experiència - 24 hores (teoria i pràctiques)
  • Curs B: Conductors amb experiència - 20 hores (teoria i pràctiques)

Els continguts dels cursos estan perfectament lligats al respecte de les recomanacions de la V.D.M.A. - Federació Alemanya de Fabricants de Maquinària i Equips.

En totes les sessions formatives, MAICAR facilita material didàctic per procurar la màxima comprensió per part dels participants, així com un certificat que acredita la consecució i capacitació de l'operari.

Formació per a professionals de la manutenció

Carretoners amb una bona formació

CARRETILLEROS BIEN FORMADOS

La formació especialitzada dels carretoners professionals ja no és una qüestió suplementària, sinó que avui dia es tracta d’un requisit legal que han de complir els professionals per garantir que els processos de producció i maneig de productes es fan amb totals garanties.

Gràcies a una bona formació, hi ha menys incidències, de manera que les empreses aconsegueixen una major seguretat per al personal i les instal·lacions i, d'aquesta manera, aconsegueixen augmentar la productivitat.

  • Prevenció de riscos laborals o RLP.
  • Tècniques en diferents contextos per conduir carretons de la forma més eficient i segura.
  • Coneixement tècnic i intern dels carretons.

Formació per a carretoners: característiques

Responsabilitat legal

A MAICAR sabem de la importància del valor de l'esforç i la constància, per aquesta raó, considerem que els nostres programes formatius van molt més enllà del simple requisit legal. Pensem que es tracta d'un element de responsabilitat i de compromís corporatiu, lligat al valor afegit de l'empresa com i a la seva bona imatge. Som responsables en prevenció de riscos laborals perquè volem implicar-nos en el compromís dels nostres clients amb la seguretat. Ens considerem coresponsables de tot el procés de producció

Continguts del pla formatiu

Les recomanacions de la V.D.M.A. (Federació Alemanya de Fabricants de Maquinària i Equips) completen els continguts d'aquest pla formatiu.

Per a conductors amb i sense experiència

MAICAR posa a la teva disposició tota mena de formacions tant per a conductors inexperts (accions formatives que tenen una durada de 24 hores), com per a conductors experimentats que desitgen perfeccionar les seves habilitats o reciclar-se conforme les recomanacions en seguretat més actuals (accions formatives de fins a 20 hores , amb teoria i pràctiques).

Adaptabilitat

Les accions formatives de MAICAR s'adapten a les necessitats de cada empresa i de cada professional. En aquest sentit, en MAICAR ens encanta visitar als nostres clients, parlar amb ells, compartir les seves inquietuds, i vam organitzar de manera conjunta i personalitzada tot tipus de sessions formatives a les seves seus. MAICAR és molt conscient de les diverses possibilitats de què disposen les empreses del sector, i vol oferir un sistema útil que es pugui aprofitar des de les diverses realitats.

Material complementari

El material pedagògic es distribueix durant les classes, i sempre es tracta de continguts a temes com conducció, maneig i prevenció de riscos.

Certificat

MAICAR distribueix entre els alumnes un certificat i una justificació legal per corroborar la realització de l'acció formativa en concret. D'aquesta manera, el professional té una garantia de que el seu curs tindrà el reconeixement que li correspon com a pla formatiu especialitzat.

Formació per a transpaletistas

Formació per a transpaletistas

Per conduir i manejar vehicles de manutenció de maneig manual, com transpaletes elèctriques o dièsel, sens dubte és imprescindible, una bona formació. MAICAR posa a disposició de tots els clients a la seva seu de Manresa, la millor formació per a aquests professionals.

És important tenir preparació en el maneig de les transpaletes perquè...

Són vehicles molt implantats

Certament, hi ha un alt grau d'ignorància en tot l'ampli camp de les mesures de seguretat. Atès que les transpaletes són vehicles molt estesos i són d'ús senzill i freqüent, pensem que conèixer les seves particularitats ens permet adquirir una major confiança, més nivell de certesa i menys accidentabilitat.

Prevenció de riscos laborals

Molt sovint, les transpaletes representen el primer contacte d'un professional que treballa en un magatzem amb el conjunt de vehicles de manutenció. En aquest context, els continguts sobre prevenció de riscos laborals que s'imparteixen a les accions formatives que realitza MAICAR, són primordials per a una bona operativa.

Major eficiència en els fluxos de treball

Tant els equips com la gestió de la càrrega, es veuen beneficiats quan els professionals encarregats de gestionar transpaletes han rebut una formació d'acord als seus llocs de treball. La reducció de possible errors de funcionament dels vehicles i l'allargament de la seva vida útil, són altres factors rellevants.

Li pot interesar

Manteniment i reparacions

A MAICAR, totes les gammes de vehicles Linde Material Handling, (transpaletes, carretons convencionals, trens logístics o vehicles automatitzats) compten amb un pla de manteniment preventiu.

Servei tècnic i de seguretat

Mantenir la seguretat de carretons, transpalets i vehicles de magatzem és una manera de garantir-los una perllongada vida útil, sense contratemps. Però a més, respon a determinades normes d'obligat compliment.

Recanvis originals

En menys de 48 hores, MAICAR té el compromís de distribuir recanvis originals a Catalunya perquè som concessionari oficial de Linde Material Handling.