MAICAR és el taller de reparació oficial de Linde a Manresa

REPARACIÓ I MANTENIMENT
REPARACIÓ I MANTENIMENT

Manteniment i reparació de carretons Linde a MAICAR

Tenir un vehicle sense poder-lo utilitzar a causa d'una avaria pot ser causa de grans pèrdues econòmiques. Poder estar en possessió d'aquella peça clau que ens cal en un moment donat és fonamental i a MAICAR volem ajudar-te a recuperar l'índex de productivitat òptim. Com? En primer lloc, oferint una resposta ràpida. Per això, en MAICAR anem on calgui i vam viatjar fins a estar al teu costat per aconsellar-te.

Però el nostre objectiu segueix sent no haver de venir a reparar res perquè és millor prevenir que no pas curar. Com a concessionari oficial Linde a Manresa, et donem la garantia d'oferir plans preventius que permetin planificar revisions i controls que s'anticipin a qualsevol incidència detectable.

Estem al teu servei. Contacti ara
Manteniment i reparació de carretons Linde a MAICAR

Compromís d'assistència, manteniment i reparació de MAICAR

MAICAR té el compromís de prestar un servei tècnic amb les millors garanties per als seus clients a Catalunya amb els avantatges següents:

 • AMPLI HORARI D'ATENCIÓ TELEFÒNICA: D'7:00 A 18:00 HORES.
 • 15 professionals especialitzats en el servei d'assistència telefònica per resoldre els seus dubtes i problemes.
 • Una extensió especialitzada en el servei d'assistència, manteniment i reparació: TEL 93 874 11 52

Per a totes les eventualitats ja indicades, MAICAR té vehicles de reparació totalment equipats i pot demanar en qualsevol moment a Linde un model que calgui a un client en un context concret.

En aquest sentit, MAICAR també posa a la teva disposició un gran estoc de recanvis amb el qual solucionar incidències el més ràpid possible.

Servei Tècnic: Capacitat de resposta

maintenance-repair_working_1728

 • 15 tècnics especialitzats.
 • 85% de les reparacions resoltes durant la primera visita.
 • 28.000 referències de recanvis en estoc i 90% de disponibilitat.
 • 40 vehicles de servei.
 • 2 Torns de treball

Plans de reparació

Com concessionari oficial de Linde Material Handling a Catalunya, MAICAR té a la teva disposició un servei de reparació pensat concretament per donar la millor resposta possible als clients, amb altes prestacions, fins i tot en aquells moments en què cal ser àgils i donar resposta davant d'una emergència:

Resposta a l'instant

MAICAR ha articulat una àmplia xarxa que té en el seu contacte físic amb el territori el seu major valor. L'abast de la seva assistència s'expandeix, sobretot, per les comarques del Bages i el Berguedà.

Vehicles de substitució

MAICAR t'ofereix vehicles de substitució en cas que ho necessitis davant l'eventualitat que s'allargui una reparació.

Accés a peces de recanvi a 24h per comandes tramitades abans de les 17h

Atès que MAICAR és un servei oficial de Linde, et donem la garantia que disposarem de peces de recanvi en 24 hores, per a comandes tramitades abans de les 17 hores.

Plans de reparació

MANTENIMENTS REGULARS

maintenance-repair_working_1242

Volem ser ràpids en la nostra assistència, però abans volem ser àgils en la nostra prevenció. Per això sempre diem que el nostre objectiu és anticipar-nos i evitar l'error. MAICAR és conscient que les problemàtiques derivades de la immobilització d'un vehicle durant un llarg període de temps representen un contratemps i un prejudici per a tu. En aquest sentit, aquest prejudici es produeix tant en aquelles empreses que posseeixen un sol carretó com en les que tenen diverses i que realitzen processos de producció més complexos mitjançant l'ús de diversos vehicles.

Aquestes són les claus del servei de manteniment regular:

 • Sistema de diagnòstic anticipat
 • Manteniment preventiu
 • Reparacions d'emergència

Els nostres contractes de manteniment tenen com a objectiu que els carretons puguin mantenir-se durant més temps funcionant perfectament i pateixin el mínim d'avaries possible. A més, també tenen com a objectiu que les avaries se solucionin ràpidament i amb el mínim cost possible.

MANTENIMENT COMPLET

El certificat de la Fédération Européenne de la Manutention 4.004, vigent a tot Europa, és un dels permisos necessaris per al funcionament d'equips que es pot aconseguir amb el servei de manteniment complet MAICAR. Perquè permeten planificar accions de manteniment regulars.

Aquest servei fa referència a:

 • Que la flota de carretons retràctils, transpalets, apiladors, carretons elèctrics i altres vehicles de manutenció de Linde compten amb un manteniment integral.
 • Que els danys causats en accidents involuntaris i per distraccions estan coberts per reparació.
 • Que les peces de recanvi oficials es lliuren i s’instal·len per part de MAICAR.
 • Que els requisits de la seguretat han estat comprovant conforme a la normativa.
 • Que les mesures de manteniment incloses són les necessàries.

pm_18-2016_en_4284_6724_BX2

Li pot interessar

Lloguer a curt termini

Per cobrir els pics de treball de producció, distribució o emmagatzematge en l'àrea de Manresa, a MAICAR posem a la teva disposició carretons de lloguer revisades pel taller del concessionari oficial Linde.

Ofertes MAICAR

Entri al nostre catàleg de vehicles, peces i accessoris LINDE, recorda que pots consultar de forma propera i sense compromís, directament amb nosaltres, perquè creiem en les sinergies i en el treball en equip.

Solucions energètiques

Ens estem aproximant a un futur en què els carretons d'una mateixa empresa estaran interconnectats en xarxa. Un futur més eficient i segur. Les solucions que es requeriran ja les ofereix en aquest moment el sistema digital de Linde de gestió de flotes.